På disse to syklene ser batteriet slik ut:

For å skru på batteriet trykker du på knappen på toppen av batteriet.

Innstillinger

Du kan velge mellom tre innstillinger: ECO, SMART og SPORT. Du velger ved å vri på toppen av batteriet. Skal du sykle mye i motbakker bør du velge sport, ellers bør de to andre innstillingene gi passende støtte. (Man bør ikke endre innstilling når sykkelen er i bevegelse)

Batterinivå

LED-lyset på toppen av batteriet indikerer hvor ladet batteriet er.

Grønn

100 % – 71 %

Gul

70 % – 41 %

Oransje

40 % – 16 %

Rød

15 % – 6 %

Blinkende rød

5 % – 0 %

Batteriet lyser blått

Dette indikerer en feil med batteriet. Kontakt oss via chatten i appen eller på tlf 915 89 700, så gjør vi en rask feilsøking.

Husk at du fortsatt kan sykle selv om batteriet er flatt.
God tur, og ikke glem å skru av batteriet når du har avsluttet turen! ⚡